over  ons


Wij zijn Daan & Renske van High Design Holland, een bedrijf dat naast maatwerk van beton, ook de materialen die wij gebruiken te koop aanbiedt.

 

Het verkopen van materialen is ontstaan vanuit DaantjeBeton; ons eerste bedrijf dat eveneens gespecialiseerd is in het maken van maatwerk design beton, zoals tafels en aanrechtbladen. In de afgelopen jaren hebben wij ontdekt dat kwalitatief hoogstaande producten, zoals beton admixtures, in kleine hoeveelheden moeilijk te verkrijgen zijn. Vanaf nu zijn juist die producten, het gereedschap en daarnaast nog eigen, ontwikkelde producten te koop in onze webshop!

 

Met onze kennis hebben wij niet alleen zorgvuldig producten geselecteerd voor in de webshop maar daarnaast ook complete DIY pakketten samengesteld. Aan de hand van een stap-voor-stap handleiding en instructievideo kun je vanaf nu jouw eigen betonnen aanrechtblad, eettafel of een buitenkeuken maken van écht GFRC beton!

 

Abonneer je daarnaast op ons Youtube-kanaal voor informatieve video's en leer steeds weer nieuwe technieken! We geven advies in onze blogs en leggen het gebruik van onze producten uit. Benieuwd waar al die kennis vandaan komt? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio onderaan de pagina.

 

Wil jij iets gaan maken van design beton en heb je vragen voorafgaand of tijdens je klus, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

zelf een aanrechtblad van beton maken
St. Petersburg / '19. Workshop gieten GFRC-beton gegeven.

portfolioOpmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

CONTACT VIA WHATSAPP

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube hugh design holland

concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT

 

VERZENDINGEN BINNEN NEDERLAND €5,95

BESTELLINGEN VANAF €200,- GRATIS VERZONDEN

OP WERKDAGEN VOOR 22:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL en BE)

BTW-ID: NL002118834B88 KVK:67680089