over  ons


Wij zijn Daan & Renske van High Design Holland, een bedrijf dat naast maatwerk van beton, ook de materialen die wij gebruiken te koop aanbieden.

 

Het verkopen van materialen is ontstaan vanuit Daantje Beton; ons eerste bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk design beton. In de afgelopen jaren hebben wij ontdekt dat kwalitatief hoogstaande producten zoals beton admixtures in kleine hoeveelheden moeilijk te verkrijgen zijn.

 

Vanaf nú zijn juist die producten, gereedschap en daarnaast eigen ontwikkelde producten te vinden in onze webshop!

 

Met onze kennis hebben wij niet alleen zorgvuldig producten geselecteerd voor in de webshop maar daarnaast ook complete DIY pakketten samengesteld. Wij delen graag onze kennis met jou en met de video die wij gemaakt hebben, kun je vanaf nu jouw eigen betonnen aanrechtblad storten, een betonnen eettafel gieten of een buitenkeuken maken van écht gfrc beton! 

 

Abonneer je op ons youtube-kanaal voor informatieve video's en leer steeds weer nieuwe technieken! Daarnaast zijn we begonnen met het schrijven van blogs waarin uitgelegd wordt hoe wij onze projecten maken. 

 

Neem eens een kijkje in ons portfolio als een indruk wilt krijgen van wat wij maken. 

En, wil je zelf aan de slag en heb je vragen voorafgaand of tijdens je klus, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Design beton

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube
Daantje Beton
concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT