d.i.y. - informatie


HIGH DESIGN HOLLAND - CALCULATOR

Deze calculator werkt alleen met producten van High Design Holland en berekent de exacte hoeveelheden voor een GFRC,- glasvezel versterkt beton mix. Met deze betoncalculator  kun je dus nauwkeurig uitrekenen hoeveel beton je nodig hebt voor je project, waardoor je nauwelijks tot geen verspilling hebt. 

Download
betoncalculator
Voer de drie rode vakken in. Hierna zie je direct hoeveel van onze D.I.Y. pakketten je nodig hebt voor jouw project én hoeveel zand, cement, HDH SP, HDH Cure en water je moet afwegen/meten.
HDH concrete calculator.xlsx
Microsoft Excel werkblad 18.5 KB

VIDEO betonnen aanrechtblad gietenAANRECHTBLAD GIETEN

aanrechtblad gieten

Lees in dit blog alles wat je moet weten over het maken van een (zwart) betonnen aanrechtblad! En, krijg aan de hand van onze tips en onderstaande video een indruk van hoe leuk het is om zelf iets van beton te maken! Zelf iets willen maken maar nog veel vragen?Neem dan vooral contact met ons op. 


ZAAGTEKENING: 'BOX'

Dit is een van de modellen dat wij graag maken: de 'box'. Ga de uitdaging aan en probeer zelf ook eens zo'n gave box te maken! 


zelf betonnen aanrechtblad maken

Hoeveel pigment heeft u nodig om uw betonnen aanrechtblad of tafel de juiste grijstint te geven? Dat leest u in dit blog!


instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube
Daantje Beton
concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT