05. november 2019
Het is belangrijk om uw betonnen werkblad of tafel goed te beschermen. Er zijn hiervoor veel producten maar welk product doet nu precies wat? Lees in dit blog alles over de verschillen tussen een sealer en een impregneer en maak de beste keuze voor uw project!

GFRC beton · 18. oktober 2019
In dit blog leggen we uit hoe je met pigment jouw ideale kleur beton maakt voor je betonnen aanrechtblad of betonnen tafel. Leer de juiste verhoudingen te hanteren en bekijk de kleursamples voor een indruk. Van spierwit tot diepzwart, van lichtroze tot okergeel, alles is mogelijk!

14. oktober 2019
Beton workshops geven was wel iets waar we aan dachten voor in de toekomst, nog ver weg zeg maar.. Maar toen Anna van BetonTechClub ons vroeg naar Rusland te komen voor geven van een workshop beton wet casting, konden wij natuurlijk niet weigeren! Met vloeistoffen en zakken vezels in een koffer vertrokken we naar St. Petersburg. Liters beton verder zaten wij 4 dagen later tevreden terug in het vliegtuig naar huis. Benieuwd naar onze ervaring, lees dan verder..

GFRC beton · 11. september 2019
Glasvezelmatten, of AR glass scrim wordt gebruikt in GFRC (glass fiber reinforced concrete) om extra treksterkte toe te voegen op kritieke punten.

GFRC beton · 05. augustus 2019
In 1 overzicht weten welke producten er in onze GFRC-mix gaan? Lees dan dit artikel.

AANRECHTBLAD GIETEN · 18. juli 2019
Recent hebben we in een grachtenpand een bijna zwart aanrechtblad gemaakt. Een blad van 4.10 m., met meegenoten wasbak en een uitsparing voor een kookplaat en kraan erin verwerkt. Het blad is vervolgens op IKEA-kasten geplaatst. We nemen je mee in het proces en schrijven hoe we van start zijn gegaan, geven je veel tips over het maken van de mal, het giet,- en afwerk proces en willen laten zien dat ook jij dit kan! Veel leesplezier & succes!

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube
Daantje Beton
concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT