AR glasvezel / wapening / GFRC


Vezels en andere type wapening worden aan beton toegevoegd om de sterkte te verhogen en om krimpscheuren te voorkomen. In onze webshop van HIgh Design Holland vind je een uitgebreid assortiment aan wapeningsvezels, elk met een eigen kwaliteit en toepassing. Voor de wapening van GFRC wordt gebruik gemaakt van AR glass fiber.

 

De vezels zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor het zelf maken van betonnen aanrechtbladen, betonnen tafels, badkamermeubels, buitenkeukens en wandpanelen. Tevens kunnen vezels als betonwapening voor grotere projecten dienen, zoals in een betonnen vloer. Voor extra sterkte in dunne of lange betonprojecten wordt AR glass scrim aangeraden.

 

AR glass fiber 13mm

€ 19,95

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Alkali bestendige glasvezels van de hoogste kwaliteit voor het wapenen van jouw project zoals een betonnen GFRC aanrechtblad. Dit is dé traditionele GFRC vezel voor het maken van ultra sterke beton projecten.  Met het gebruik van deze vezel creëer je zeer sterk beton waardoor het gebruik van stalen betonwapening compleet overbodig wordt. Dit zijn de vezels die worden gebruikt in onze DIY pakketten.

 

Uitermate geschikt voor het maken van dunne betonprojecten zoals:

Betonnen aanrechtbladen, vensterbanken, tafelbladen, wastafels, wand/vloertegels, wandpanelen, traptreden en buitenkeukens!

 

Lengte: 13mm

Zr02: (minimaal) 17%
Filament per bundel: 200
Filament diameter µ : 18

 

Dosering

Voeg 2% - 4% AR glasvezels toe aan het totaal gewicht van de mix. Gebruik desgewenst onze betoncalculator. 1 zak van 1.25 kilo is exact wat wordt toegevoegd aan 1 zak zand en 1 zak cement.  AR glass scrim Heavy duty 5m2

€ 49,95

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Alkali bestendige glasvezelmatten van extra zware kwaliteit. Deze glasvezel mat kun je gebruiken voor éxtra versteviging van grote, lange en/of dunne betonprojecten zoals een aanrechtblad. Tevens voor andere wapenings/verstevigings doeleinden te gebruiken. Eenvoudig op maat te knippen!

 

Specificaties

Maaswijdte: 7mm x 8mm

Gewicht: 180g per 1m2

Kleur: Oranje óf wit

 

Lengte rol: 5 meter

Breedte rol: 1 meter 

 Basalt fiber 6 - 19mm

€ 21,95

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Basaltvezels worden gemaakt van vloeibaar basalt (gesteente). Hierdoor is het een groene en duurzame manier van beton wapening. Naast deze voordelen heeft de basaltvezel nog veel de volgende eigenschappen:

 

  • Bestand tegen zeer hoge temperaturen: 800 tot 1000 graden celsius. Hierdoor is deze vezel zeer geschikt voor het maken van vuurplaatsen en BBQ-tafels
  • Hoge treksterkte
  • Corrosiebestendig
  • Goede verspreiding door de betonmix
  • Alkaline bestendig 

 

Lengte: 19mm

 

Dosering: 
Voeg 1% - 3% AR glasvezels toe aan het totale gewicht van de mix. Gebruik indien gewenst onze calculator.

 PVA fiber 6mm

€ 24,95

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

PVA fiber of polyvineylalcohol vezel is zeer geschikt voor het wapenen van beton vanwege zijn zeer goede hechting aan het cement. Uiteraard is deze vezel zeer goed bestand tegen de alkaline in beton.

 

Uitermate geschikt voor het maken van dunne betonprojecten zoals aanrechtbladen, vensterpanken, tafelbladen, wastafels, wandpanelen, wand en vloertegels. 

 

Lengte: 12mm

 

Dosering
Voeg 0.5% - 2.0% PVA vezels toe aan het totale gewicht van de mix. Gebruik indien gewenst onze beton calculator. 

 PVA fiber 12mm

€ 24,95

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Deze polyvineylalcohol vezel is zeer geschikt voor het wapenen van beton vanwege zijn zeer goede hechting aan het cement. Uiteraard is deze vezel zeer goed bestand tegen de alkaline in beton.

 

Uitermate geschikt voor het maken van dunne betonprojecten zoals: aanrechtbladen, vensterbanken, tafelbladen, wastafels, wand/vloertegels en wandpanelen.

 

Lengte: 12mm

 

Dosering

Voeg 0,5% - 2% PVA vezels toe aan het totaal gewicht van uw mix. Gebruik desgewenst onze calculator.


 

 

 

CONTACT VIA WHATSAPP

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube hugh design holland

concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT

 

VERZENDINGEN BINNEN NEDERLAND €5,95

BESTELLINGEN VANAF €200,- GRATIS VERZONDEN

OP WERKDAGEN VOOR 22:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL en BE)

BTW-ID: NL002118834B88 KVK:67680089