Betonnen aanrechtblad maken

Beton polijsten | stap voor stap uitgelegd
In dit blog leggen we je stap voor stap uit hoe het polijsten van beton in zijn werk gaat.

Bij de Cast in Place techniek maak je een betonnen aanrechtblad zonder deze uiteindelijk om te draaien. Kan dit met onze DIY-pakketten? JA! Lees in dit blog hoe...

In dit blog leggen we u stap voor stap uit hoe u een mal maakt voor een betonnen wasbak of badkamermeubel. Uiteraard met handige tips en inspiratie foto's.

Het is belangrijk om uw betonnen werkblad of tafel goed te beschermen. Er zijn hiervoor veel producten maar welk product doet nu precies wat? Lees in dit blog alles over de verschillen tussen een sealer en een impregneer en maak de beste keuze voor uw project!

Tips zelf betonnen aanrechtblad maken
Recent hebben we in een grachtenpand een bijna zwart aanrechtblad gemaakt. Een blad van 4.10 m., met meegenoten wasbak en een uitsparing voor een kookplaat en kraan erin verwerkt. Het blad is vervolgens op IKEA-kasten geplaatst. We nemen je mee in het proces en schrijven hoe we van start zijn gegaan, geven je veel tips over het maken van de mal, het giet,- en afwerk proces en willen laten zien dat ook jij dit kan! Veel leesplezier & succes!

 

 

 

CONTACT VIA WHATSAPP

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube hugh design holland

concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT

 

VERZENDINGEN BINNEN NEDERLAND €5,95

BESTELLINGEN VANAF €200,- GRATIS VERZONDEN

OP WERKDAGEN VOOR 22:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL en BE)

BTW-ID: NL002118834B88 KVK:67680089