Betonnen aanrechtblad maken met een D.I.Y. pakket van High Design Holland

Een betonnen aanrechtblad is dé eye catcher zijn van jouw keuken. Zo kun je bijvoorbeeld met eenvoudige, maar mooie Ikea keuken onderkasten een luxe keuken creëren als daar een betonnen aanrechtblad op ligt. In dit blog laten wij je graag zien hoe dit eruit komt te zien. De betonnen keukenbladen in dit blog zijn door ons zelf gemaakt als maatwerk opdrachten en door klanten zelf met behulp van onze DIY beton pakketten

 

Als je besluit zelf een aanrechtblad te maken van beton is het aan te raden dit van GFRC beton te doen aangezien een normale betonmix van de bouwmarkt niet zal volstaan. Dit heeft onder andere te maken met de manier van wapenen. In GFRC-beton zittenspeciaal, gecoate glasvezels verwerkt. Verder mist de standaard betonmix van de bouwmarkt essentiële admixtures zoals een goede superplastificeerder om water te reduceren én vloeibaar beton te maken en een arcyl polymeer voor een goede uitharding van het beton. Vloeibaar GFRC-beton maakt het gieten makkelijker en bevorderd tevens het eindresultaat. Denk hierbij onder andere aan het voorkomen van luchtbelletjes/pinholes in het oppervlak van het betonblad.

  

 

Er is veel mogelijk met beton. Misschien denk je aan grijs, hard en koud. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van een hagelwit, gitzwart of een olijfgroen betonnen werkblad? Zelfs roze behoort tot de mogelijkheden!

 

Omdat veel klanten ons benaderen als het gaat om het zelf maken van een blad zijn wij ons ook gaan richten op de thuisklusser. Zoals bovenaan op de pagina al is benoemd, hebben wij D.I.Y. Pakketten samengesteld. Wij hebben een perfecte mix ontwikkeld die wij tevens gebruiken in onze maatwerkproducten én voor de thuisklusser in onze webshop wordt aangeboden.

 

Vanaf nu kan je zelf eenvoudig een betonnen aanrechtblad maken met professioneel GFRC-beton! Mocht je na het lezen van dit blog kiezen voor een aanrechtblad van beton dan kan je dit zelf maken of kiezen voor een door ons op maat gemaakt betonnen aanrechtblad. In beide gevallen kan je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina. Wij schieten graag te hulp in het maken van de juiste keuzes en geven klusadvies tijdens het maken van je eigen betonnen blad. 

 


aanrechtbladen van beton gemaakt door klanten met onze DIY-pakketten


In onderstaande VIDEO'S laten we zien hoe een gfrc betonnen aanrechtblad wordt gegoten


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

CONTACT VIA WHATSAPP

instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube hugh design holland

concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT

 

VERZENDINGEN BINNEN NEDERLAND €5,95

BESTELLINGEN VANAF €200,- GRATIS VERZONDEN

OP WERKDAGEN VOOR 22:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL en BE)

BTW-ID: NL002118834B88 KVK:67680089