· 

Betonnen aanrechtbladen | Bekijk hier onze voorbeelden

Een betonnen aanrechtblad kan dé eye catcher zijn van jouw keuken. Zo kun je bijvoorbeeld met eenvoudige, maar mooie Ikea onderkasten een prachtige keuken maken als daar een betonnen aanrechtblad op ligt. In dit blog laten wij je graag ontdekken hoe dit eruit komt te zien. De meeste betonnen keukenbladen in dit blog zijn door ons zelf gemaakt als maatwerk opdrachten voor klanten. Ook laten we enkele resultaten zien van onze DIY beton pakketten. Met deze pakketten kan je zelf een GFRC betonnen aanrechtblad maken.

betonblad
Aanrechtblad beton

Als je besluit zelf je aanrechtblad te maken is het aan te raden dit met GFRC beton te doen aangezien een normale betonmix van de bouwmarkt niet zal volstaan. Dit heeft onder andere te maken met de manier van wapenen, in GFRC zijn dit speciaal, gecoate glasvezels. Verder mist de standaard betonmix van de bouwmarkt essentiële admixtures zoals een goede superplastificeerder om water te reduceren én vloeibaar beton te maken en een arcyl polymeer voor een goede uitharding van het beton. Daarnaast kan je met GFRC een betere, meer vloeibaar beton maken wat het gieten en dus het eindresultaat bevorderd. Denk hierbij onder andere aan het voorkomen van luchtbelletjes/pinholes in het oppervlak van het betonblad.

keukenblad beton maken
betonnen werkblad

Nu verder met onze betonnen aanrechtbladen. Er is veel mogelijk met beton. Uiteraard denken we allemaal meteen aan grijs, hard en koud. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van een hagelwit, gitzwart of een olijfgroen betonnen werkblad? Zelfs roze behoort tot de mogelijkheden. Wij laten je hieronder graag een greep zien uit onze collectie aanrechtbladen van beton.

 

Mocht je na het lezen van dit blog kiezen voor een aanrechtblad van beton kan je dit zelf maken of kiezen voor een op maat gemaakt betonnen aanrechtblad. In beide gevallen kan je contact met ons opnemen via het formulier onder aan deze pagina. Wij staan je graag bij in het maken van de juiste keuzes en uiteraard klusadvies tijdens het maken van je eigen betonblad.

 

Voor het op maat laten maken van een betonnen werkblad wordt in het algemeen 450 tot 550 euro per strekkende meter gerekend. Hierbij komen nog de kosten voor uitsparingen.

Uiteraard is het zelf maken een stuk voordeliger! Omdat veel klanten ons benaderen als het gaat om het zelf maken van een blad is High Design Holland zich ook gaan richten op de thuisklusser. Met onze ervaring hebben wij een perfecte mix ontwikkeld die wij gebruiken in onze maatwerkproducten én voor de thuisklusser wordt aangeboden in D.I.Y. beton pakketten. Vanaf nu kan je zelf een betonnen aanrechtblad maken en met onze begeleiding is het ook nog eens goed en vooral leuk om te doen!

 

We laten je hieronder een aantal van onze maatwerkproducten zien, en bladen die gemaakt zijn door klanten met de D.I.Y. pakketten.

 

aanrechtblad beton maken

betonnen aanrechtbladen


bartafel beton
buitenkeuken beton zelf maken

betonnen kookeiland
aanrechtblad wit

In onderstaande filmpjes laten we zien hoe een gfrc betonnen aanrechtblad wordt gegoten


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
instagram high design holland
facebook daantjebeton
youtube hugh design holland
concrete cooperation
Google reviews

HOME  |  OVER ONS  |  WEBSHOP PORTFOLIO  |  D.I.Y. INFORMATIE  |  KLANTENSERVICE  |  CONTACT

 

VERZENDINGEN BINNEN NEDERLAND €5,95

BESTELLINGEN VANAF €200,- GRATIS VERZONDEN

OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL en BE)

betaalmethodes high design holland

BTW-ID: NL002118834B88 KVK:67680089